Search found 5 matches

by sitweak
Tue Dec 20, 2011 11:17
Forum: Support (NConf 1.3.0)
Topic: exporting configuration
Replies: 3
Views: 1514

Re: exporting configuration

Did you generate the Config out of Internet Explorer 8 or older? NConf only supports up-to-date browsers.

Clenat the temp folder within the Nconf directory and try to re-generate the onfiguration with an uptodate browser! Then it will probably work :)
by sitweak
Mon Dec 19, 2011 10:56
Forum: Support (NConf 1.3.0)
Topic: local deployment with OMD
Replies: 5
Views: 3719

Re: local deployment with OMD

I got it up and running. The problem is, that as user OMD the described errors occure. Imho this has nothig to do with permissions. It´s probably just the way OMD is implemented (?). When I run the the command as root user (like in your documentation) it works and it takes the right path. Once again...
by sitweak
Thu Dec 15, 2011 16:12
Forum: Bug reports
Topic: IE 8 script errors
Replies: 6
Views: 5773

Re: IE 8 script errors

This is a known Issue. Try Firefox 8.0.1 or IE 9!
by sitweak
Thu Dec 15, 2011 09:22
Forum: Support (NConf 1.3.0)
Topic: "PHP: Fatal Error" while deployment
Replies: 10
Views: 4051

Re: "PHP: Fatal Error" while deployment

I don´t know what iamafish did. But this is the configuration which is working for me ;)
by sitweak
Thu Dec 15, 2011 09:21
Forum: Support (NConf 1.3.0)
Topic: local deployment with OMD
Replies: 5
Views: 3719

Re: local deployment with OMD

Actually i have no idea why this message appears in the log. As you can see my reload command is: reload_command = "/omd/sites/<sitename>/bin/omd restart <sitename> nagios" The file /omd/sites/<sitename>/etc/init.d/omd exists The file /omd/sites/<sitename>/etc/init.d/<sitename>/omd doesn´t exist. Xo...